مرکز علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان تهران
مرکز علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان تهران

مرکز علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان تهران

آیین نامه آموزشی




چکیده ای از قوانین آموزشی :
------------------------------------------
*- در صورت عدم ارائه اصل دیپلم  (برای دانشجویان کاردانی) و اصل کاردانی (برای دانشجویان کارشناسی) آخرین مهلت ارائه آن دو ماه بعد از ثبت نام اولیه است. در غیر اینصورت  ثبت نام متقاضی ملغی می باشد.

*- در صورت عدم تایید مدارک داده شده مخصوصا کاردانی از طرف دانشگاه جامع در هر لحظه از تحصیل و یا حتی در زمان فارغ التحصیلی، ثبت نام و تحصیل ملغی و دانشجو حق هیچ گونه شکایتی ندارد.


*- دانشجو موظف به مطالعه دقیق سرفصل رشته خود
و رعایت پیش نیاز و هم نیازها می باشد (دانشجویان برای دیدن سرفصل رشته ها می توانند به گزینه "معرفی و سرفصل دروس رشته های مرکز" از همین سایت مراجعه نمایند. البته مرکز جدول پیشنهادی هر ترم خود را ارائه و دانشجو موظف به دریافت می باشد و در صورت تمایل به حذف درس یا دروسی می بایست حتما با هماهنگی واحد آموزش باشد تا خللی در انتخاب واحد ترم بعد به وجود نیاید). در صورت حذف، پاس نشدن و یا عدم اخذ دروسی که پیش نیاز می باشند، دانشجو نمی تواند در ترم بعد بعضی از دروس خود را اخذ نماید و ممکن است یک ترم تحصیلی به سنوات ایشان اضافه گردد. (توصیه می گردد هر گونه تغییر در انتخاب واحد پیشنهادی از طرف مرکز با مشورت و مجوز واحد آموزش باشد.)

**-
معدل ترم کمتر از  12 مشروط محسوب شده و دانشجو در ترم بعد حداکثر می تواند 14 واحد اخذ نماید. در اینصورت توصیه می شود دانشجو جهت اخذ درست واحدها با واحد آموزش هماهنگی لازم را داشته باشد.
شایان ذکر است دانشجوی دو ترم مشروطی اخراج محسوب می گردد.

**-
دانشجویان موظف به اخذ دو درس کارورزی1 و کارورزی2 در طول دو نیم ترم تحصیلی تابستان می باشند؛ در غیر اینصورت ملزم به گذراندن یک ترم تحصیلی اضافه می باشند.
-- در صورت اخذ درس کارورزی در ترم تحصیلی، سقف واحد با کارورزی حداکثر 14 می باشد.
-- در صورت ترم آخر بودن و داشتن حداکثر 18 واحد برای فارغ التحصیلی با کارورزی2 در ترم آخر قابل اخذ می باشد.
-- سقف تعداد واحد با یکی از کارورزی ها در تابستان 6 واحد درسی می باشد.
-- سقف تعداد واحد در تابستان آخر در صورت نداشتن واحد دیگری برای فارغ التحصیلی با کارورزی2 حداکثر 8 واحد می باشد.
-- اخذ دو کارورزی1و2 با هم در تابستان آخر در صورت نداشتن هیچ واحدی امکان پذیر است.


**-
دانشجویان کارشناسی می بایست
در دوره کاردانی دو درس کارآفرینی و دانش خانواده و جمعیت (طبق سرفصل قدیم نام درس "جمعیت و تنظیم خانواده" می باشد) را گذرانده باشند. در غیر اینصورت با هماهنگی واحد آموزش موظف به اخذ این دو درس در طول تحصیل می باشند.

**- حضور دانشجو در تمام جلسات درس الزامی می باشد و ساعت غیبت دانشجو در هر درس نباید از 3/16 مجموع ساعات آن درس تجاوز کند در غیر اینصورت درس مربوطه حذف می گردد و دانشجو حق شرکت در امتحان پایان ترم را ندارد.

حداکثر مدت مجاز تحصیل : حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 3 سال می باشد. در صورتی که دانشجو نتواند واحدهای خود را در حداکثر طول مجاز تحصیل با موفقیت بگذراند اخراج محسوب می گردد.


مفهوم معرفی به استاد :
دانشجویان می توانند 1 درس دارای واحد تمام نظری و یا
با موافقت کمیته آموزشی مرکز حداکثر 2 درس تمام نظری و یا 1 درس تمام نظری و 1 درس دارای واحد نظری و عملی را به صورت معرفی به استاد اخذ نمایند، در صورتی که قبلا این دروس را اخذ و نمره مردودی داشته باشد. (دروس تمام عملی فاقد معرفی به استاد می باشد)

فرایند تجدید نظر : دانشجویان پس از ثبت نمره توسط استاد مربوطه در بازه 3 روزه پس از یک هفته بعد از اتمام همه امتحانات می توانند از کارنامه موقت خود اعتراض به نمره خود را ثبت نمایند و پس از پایان مهلت اعتراض، اساتید در بازه یک هفته پاسخگوی اعتراض ها می باشند. خواهشمند است کلیه دانشجویان از مراجعه حضوری به آموزش و کلیه بخش های مرکز برای اعتراض خودداری کنند و مراحل اعتراض به نمره را از طریق سامانه و قانونی اقدام نمایند. (عدم پاسخگویی به اعتراض توسط استاد مربوطه به منزله وارد نبودن دلایل اعتراض می باشد)


*- دانشجویان موظفند از تمامی فیش های بانکی، انتخاب واحد و کارنامه خود تا پایان دوره تحصیلی در این مرکز 1 نسخه تصویر (کپی) برای خود داشته باشید. در صورت گم شدن فیش بانکی هرگونه عواقب به عهده دانشجو می باشد و مرکز هیچ گونه مسئولیتی قبول نمی کند.


*- دانشجویان ورودی جدید موظفند کاربرگ های 218 (کاربرگ ضوابط آموزشی و کاربرگ 110 (تعهدنامه انضباطی) را ازلینک های زیر دریافت و مطالعه نمایند.

   - فرم ضوابط آموزشی 

   - فرم تعهدنامه انضباطی